Vse kategorije
EN

Domov>Novice

Na delovni konferenci o razvoju industrije ognjemetov leta 2017 je bilo naše podjetje ocenjeno kot I. razred

Čas: 2017-02-14 Ogledi: 16

V letu 2017 je uvedel razvrščeno metodo upravljanja podjetij za ognjemete in petarde ter ocenil 66 podjetij razreda I, 338 podjetij razreda II in 205 podjetij razreda III. Naše podjetje je ocenjeno kot nekakšno podjetje.

1

2

14. februarja je Liuyang organiziral sestanek o delu varnostne proizvodnje in razvoja industrije ognjemetov v Liuyangu, da bi povzel delo v letu 2016, analiziral trenutno stanje in razporedil delo v letu 2017! Seje se je udeležil stalna komisija in podžupan občinskega odbora Wu Min, ki je o seji podal poročilo.

3_看图王 - 副本


1、Popis 2016
Leta 2016 sta varnostna proizvodnja Liuyang in industrija ognjemetov doživeli velike spremembe. Uteleša se v sedmih vidikih
1. Prevzemite vodilno vlogo pri inšpekciji varnosti proizvodnje na okrožni in občinski ravni v pokrajini.
Od avgusta so bile opravljene skupaj 3 serije varnostnih proizvodnih inšpekcijskih pregledov, od tega 9 mestnih ulic, 4 občinske enote in 116 proizvodnih enot.
2. Vzpostavljen je bil prvi način upravljanja klasifikacije in črne liste ognjemetov in petard.
Uradno je bil predstavljen marca. Po pol leta poskusnega delovanja je bil seznam ponovno objavljen oktobra in ocenjenih je bilo 92 podjetij I. razreda, 488 II. in 205 treh vrst podjetij.
Hkrati je bilo devet podjetij na črni listi zaradi varnostnih vprašanj.
3. Uradno začela zaostala podjetja za proizvodnjo ognjemetov in petard, da bi prenehala z delom.
Liuyang za jedro jemlje "prilagoditev strukture, odstranjevanje zmogljivosti in zagotavljanje varnosti". Lani je umaknila 145 podjetij za proizvodnjo ognjemetov in 49 delovnih prostorov. Izstopna pisarna Liuyanga je organizirala in odobrila 176 podjetij (delovno območje) nagrad in dodatnih sredstev.

4_ 看图 王


4. Občinska komisija za varnost je prvič sklenila termin za varnostno proizvodnjo za občinske oddelke.
Lani je bil opravljen prvi razgovor o izvajanju varstva pri delu v mestu Jinggang.
5. Industrijski način trženja se dodatno integrira s sodobno potrošnjo
Aktivno odprite prodajno območje novih izdelkov in podprete gradnjo verige za ognjemet in petarde Liuyang, ognjemet in enostaven za nakup, 51 ognjemetov in tako naprej, platformo "Internet plus ognjemet".
6. Industrija ognjemetov in petard je prvič zaprta za več kot dva meseca v celem letu.
Zaradi nesreče 5.17 je sanacija industrije ognjemetov in visokotemperaturna ponarejena proizvodnja v letu 2016 dosegla več kot dva meseca.
7. Velik napredek pri sedmih tehničnih težavah
Avtomatska proizvodna linija kombiniranih izdelkov za ognjemet, ki jo je razvil Zhongzhou, je prestala nacionalno oceno in sprejem, kar lahko zmanjša število osebja, vključenega v farmacevtski proces za več kot 90%.

5_ 看图 王


Analiza trenutnega stanja
V letu 2017 se sooča z novimi spremembami in novim razvojem. Podjetja gledajo navzgor v zvezde, a tudi navzdol na cesto! Razjasniti moramo situacijo in razumeti izzive, s katerimi se soočamo. Trenutno sta varnostna proizvodnja in industrija ognjemetov pod naslednjih sedmih pritiskov:
1. Politika varnostnega nadzora brez primere
Zavest o rdeči črti se še krepi, varnostne zahteve so vedno višje, varnostna odgovornost pa strožja.
2. Temelji razvoja varnosti še niso trdni
Nekatere ključne povezave in nekatera varnostna tveganja so še vedno vidna, podjetja v industriji, ki niso z visokim tveganjem, pa povzročajo varnostne nesreče.
3. Problem "stroge in nemogoče izvajanja" odgovornosti varnostnega nadzora še vedno obstaja
Nekaj ​​mest ni strogih pri preiskovanju in kaznovanju nezakonitega proizvodnega vedenja in so neobčutljivi na težave, ki obstajajo pri vsakodnevnem nadzoru in nadzoru.
4. Industrijsko tržno okolje se iz dneva v dan zaostruje
Po podatkih, ki jih je objavilo ministrstvo za javno varnost, je 444 mest na Kitajskem prepovedalo ognjemete in petarde, od tega 10 v glavnih mestih; 764 mest je omejenih na ognjemete in petarde, vključno z 19 občinami, ki so neposredno pod centralno vlado, in 19 glavnimi prestolnicami provinc.
5. Obsežno delovanje še vedno obstaja
Nekatera podjetja niso dobro pozicionirana in nimajo zavedanja o blagovni znamki in inovativnosti.
6. Urediti je treba vrstni red v industriji
Izstopajo nezakonita proizvodnja, ponaredek in slabša, pretirana kakovost in previsoka cena.
7. Težko je odpraviti nevarno povratno zmogljivost
Težko je umakniti 300 podjetij za proizvodnjo ognjemetov in petard v dveh letih, ki jih je treba vrniti, hitro in več.

6_ 看图 王