Vse kategorije
EN

Domov>Novice

Naše podjetje je prejelo naziv enote za "držanje pogodbe in spoštovanje kredita" v provinci Hunan

Čas: 2017-09-23 Ogledi: 25

1

2-1

Liuyang Guandu fireworks Group Co., Ltd. je 23. septembra z leti dobrega upravljanja in dobre sposobnosti izvajanja pogodb uspešno opravil preiskavo in izbiro uprave Hunan za industrijo in trgovino ter osvojil naziv "Provinca Hunan spoštuje pogodbe in je pozoren na kredit" enota v letu 2016!

Skupina Guandu za ognjemet že dolgo izvaja pogodbeno pravo ter ustrezne zakone in predpise, pri čemer se najprej drži koncepta kredita ter ohranja poštenost kot osnovo in spoštuje kredit pri upravljanju; Pri vsakodnevnem delu bi morali zavestno sprejemati nadzor in vodenje upravnih oddelkov za industrijo in trgovino ter oddelkov za nadzor industrije, spoštovati zakone in predpise ter delovati v skladu s predpisi.

Naslov je spodbujal podobo in javno prepoznavnost podjetja, ki je velik duhovni navdih za podjetje. Kot podjetje v provinci Hunan, ki spoštuje pogodbe in kreditno sposobnost, bo vedno izpolnjevalo končni cilj "ustvarjanje vrednosti za stranke in zagotavljanje visokokakovostnih storitev ter doseganje rezultatov, ki so koristni med podjetji, strankami in družbo".